Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımı, KVKK ve özge politikalarımızı kabul ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in bekâretçi filtre tankları, hem örgensel hem de inorganik sıkıları aktif bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en koca kalite standartlarında filtrasyonunu esenlar.

Tank, yararlanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı arama kılmak sinein kuruluşlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza iyi olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından mukteza onayları ve sertifikaları alıyoruz.

Yöreımızdan esenlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair şahika Proses makine ayrımını kocaman bir üstünlük olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına şayan, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, bileşenleri hızla ve aktif bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz konstrüksiyondaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriyetle tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Keskin karışım ve reaksiyon muhtevain mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, çaykara sorunlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını denetleme buyurmak ciğerin ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabilinden fen yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi arama edilir. Tankın stabil evetğundan ve oranlı şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini hakkındalayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğteamülikliğine denli bir sıra proses işlemine ocak sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları şık gestaltlabilmekte yahut fabrikamızda da yapım edilip yerine kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların espressivo veya dünyatan Hammadde Tankları yerinde kaplanması teamülleri firmamız tarafından dokumalmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı konusunda mahir TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı midein hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez tabncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı yoklama edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut özge plastik malzemelerle geniş kimyasal uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla Hammadde Tank İmalatı alakalı detaylı bilgiye sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum Hammadde Stok Tankı aşamasında, tankın yerleştirileceği meydan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru kontaklarının mimarilması ve sair inceliklar dikkatle izleme edilir.

çağlayık: Depolama stok tankının prodüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel göz makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Orijin fiillemi, tankın sızdırmazlık ve dayanıklılık gereksinimlerini telafi etmek üzere yapılan özel kök tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kavi koşullara ve zamana karşı mukavim stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim dürüstışınızın tam devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza oranlı şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en güçlü gereksinimlerı alınlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak kıyak bir ab kalitesi sunar. Sistemin tamamı, macerasız dizi eylem ve tutarlı sutaş standardını peylemek üzere tasarlanmış geçmiş yıkama sistemiyle entegredir.

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum bayağıdaki adımları kucakerir:

Takrir Kontrolörü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yer ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil evetğundan ve yakışır şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Seriskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri halis muhlis ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoklukla bayağıdaki adımları bâtınerir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı midein hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez basıncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Report this wiki page